Tu wszystko na temat. Ja u mnie w tym roku zlikwidowałem z oczka, ale ta roślina ma wielu sympatyków i ma swój urok. Pierwszym i największym sympatykiem babki jest Hubert.
http://oczkowodne.net/flora1.php?bagienne=babka
_________________ pozdrawiam arek
---------------------
oczko wodne żaden problem
PORADNIKPORTALSKLEP
Dzięki za podpowiedz w kwesti roślinki. Widzę że na forum jest Aurora i chcę mu coś powiedzieć -pisałes w tamtym roku aby napisać ci czy ta pompa zakupiona od ciebie poradzi sobie z tym moim filtrem ciśnieniowym i da rade obsłużyć kaskadkę. Otóz jest OK . Uważam że spełnia wyśmienicie rolę. Spełniła moje oczekiwania!
Dzięki za podpowiedz w kwesti roślinki. Widzę że na forum jest Aurora i chcę mu coś powiedzieć -pisałes w tamtym roku aby napisać ci czy ta pompa zakupiona od ciebie poradzi sobie z tym moim filtrem ciśnieniowym i da rade obsłużyć kaskadkę. Otóz jest OK . Uważam że spełnia wyśmienicie rolę. Spełniła moje oczekiwania!
Dzięki Neon za informację, przyda się na pewno wielu potencjalnym klientom bo ta pompa jest o połowę tańsza od zalecanej przez Tetrę
_________________ pozdrawiam arek
---------------------
oczko wodne żaden problem
PORADNIKPORTALSKLEP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum