Ryba to ledwo kroczek, dopiero będzie nabierał kształtów. Nie jest to żaden mieszaniec, karp to karp, są tylko jego odmiany hodowlane. Co do poparzenia to ryby nie odczuwają ciepła, dlatego mogą się poparzyć grzałką, w ręce nic się im nie stanie.
_________________ "Nie konwersuj z debilem, bo ściągnie Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
a to widzisz nie wiedziałem:) teraz robi sie znów żółty.zobaczymy jak będzie w przyszłości. i jescze jedno- wydaje mi się on zbyt chudy i smukły jak na karpia koi ( oglądam sporo materiałów) mam rozumieć że masę zrobi?nie wiem czy mieszaniec czy nie ale ma się dobrze:)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Maj 2010 Posty: 166 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2012-05-20, 17:20
Ja miałem kiedyś jeszcze cieńszego karpia koi niż ty, a na filmach to najczęściej są pokazywane duże karpie.
W akwarium w Tesco to dopiero wyglądały jak patyki (właśnie stąd miałem tego karpia).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum