Cześć! nazywam się Rafał mam oczko od kilku dni i mam już ryby ( mam tylko ozdobne i trzy bo nie było więcej Ale za rok będzie dostawa to se kupie ze 20 ) i rośliny itp. itd. a daje im zwykły granulat kolorowy ( żółty, czerwony, i zielony. ) bo mi sprzedawca polecił
Ostatnio zmieniony przez JAREK G 2009-08-19, 21:31, w całości zmieniany 2 razy
Po prostu są trochę dla mnie za ciężkie (mam 9 lat) a poza tym to mam ich niewiele i te które są to głównie żeby się mogły tam chować (skubane ryby 2 razy mi napędziły stracha )
Raffi, Widzę że jeszcze dużo pracy przed tobą.
Musisz poprosić kogoś starszego aby ci pomógł w wykończeniu oczka bo sam chyba nie dasz rady.
Duże kamienie dają lepszy efekt wizualny,więc pomoc w noszeniu i przywozie w twoim wypadku jest niezbędna.
Poza tym wybierz się nad jakiś stawik lub rzeczkę i pozyskaj jak najwięcej roślinek-do oczka
jak i na obrzeża.
Moje oczko żyje już prawie dwa miesiące a jeszcze coś zmieniam i dosadzam rośliny,więc
bądż cierpliwy wszystko będzie dobrze tylko troche cierpliwości no ipracy.
Pozdrawiam cię i życzę miłych chwil spędzonych przy oczku.
Pomogła: 85 razy Dołączyła: 04 Lip 2009 Posty: 2044 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-08-20, 09:38
Jak dla mnie to początek całkiem niezły Widzę dużo możliwości. Dobrze zrobione szerokie półki i fajnie wykończony brzeg. (jestem dużo starsza, a zrobiłam masę błędów na początku )
Teraz roślinki i wykończenie. Z roślinami nie zwlekaj, bo za chwilę będziesz miał zieloną wodę
Życzę super czasu spędzonego nad oczkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum