Ja już dziś dostałem pierwszy egzemplarz , Hubert przywiózł osobiście - jeszcze pachnie drukarnią. Książka robi dobre wrażenie, obawiałem się o jakość i ostrość fotografii i jestem mile zaskoczony-zdjęcia ostre i kolorki ładne. Całość wygląda schludnie i jest porządnie oprawiona.
i jeszcze jedna uwaga dla tych co widzieli reklamy książki w prasie i internecie (na fot powyżej) książka w rzeczywistości nie jest tak gruba jak na reklamach, mimo to zawiera dużo treści.
Pomógł: 37 razy Dołączył: 27 Sty 2006 Posty: 1600 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-04-16, 06:07
AurorA napisał/a:
Jeśli chodzi o możliwość podpisania książki to, trzeba się upomnieć - Hubert pracuje w tym wydawnictwie i ma taką możliwość.
Dokładnie tak - jeśli osoba pakująca zgłosi mi, że na zamówieniu jest adnotacja o podpisie książki przez autora, to oczywiście z największą przyjemnością skrobnę parę słów od siebie Jeśli jednak ktoś składając zamówienie zapomniał o tym, a bardzo mu na dedykacji zależy (jestem tu bardzo mile zaskoczony!), to pozostaje mu łapać mnie na bagnach, moczarach, torfowiskach i rozlewiskach UE
Pomógł: 21 razy Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 2634 Skąd: Podkarpackie
Wysłany: 2008-04-17, 18:25
dziś dotarła do mnie książka na razie przeglądnąłem tylko ,ale już wiem że to jest nasz klimat ,nie jakieś przetłumaczenia dla Autora i Recenzenta a także dla pomocnika w Huberta oczku
jeśli ktoś zamawia tylko książkę istnieje możliwość wysłania listem poleconym za 4 zł (przy przedpłacie) - należy o tym napisać w uwagach. Przy wysyłce z innymi produktami ceny standardowe dla paczek.
Co do dedykacji autora, to Hubert u mnie bywa mniej więcej raz w tygodniu więc termin wysyłki jest w takim przypadku dłuższy.
_________________ pozdrawiam arek
---------------------
oczko wodne żaden problem
PORADNIKPORTALSKLEP
Do mnie już książka dotarła z dedykacją za co bardzo dziękuję.
Książka jest wspaniała znajduje się w niej bardzo dużo opisów roślin.
Dzięki tej książce wiem jakich roślin szukać.
Pozdrawiam iwo
_________________ Ogrody kocham
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum