Marek pochwal się ,że wiosną robisz jeszcze większe oczko Mi się oczko podoba zwłaszcza z tym podświetleniem pod kaskadą Fajnie widzieć swój dom (2 fotka)
Ostatnio zmieniony przez melek 2008-02-10, 21:46, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 69 razy Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 1931 Skąd: opolskie
Wysłany: 2008-02-10, 21:48
oczko dość małe , z tego co widać na fotkach masz tam dość miejsca--dlaczego nie większe po za tym na trzeciej fotce widać dziurę--czy to jest forma oczkowa
_________________ pozdrawiam Darek
Ryzyko zwiększa przyjemność......żyje się tylko raz
to co widać to jest czapka od słupa ogłoszeniowego wkopana do góry dnem. Pracuję w laminatach i zajmujemy się takimi rzeczami. Podczas produkcji popękała gładka warstwa i trzeba było wyrzucić,więc sobie wziąłem.
wcześniej nie planowałem oczka. Wpadłem na to dopiero gdy zepsuł się nam ten wyrób,dlatego jest takie małe. Ma on średnice ok.1,5m i głębokość ok. 0,6m,ale bardzo się mi i żonce spodobało i planujemy je powiększyć.
Pomógł: 20 razy Dołączył: 26 Kwi 2006 Posty: 1278 Skąd: z Mazur
Wysłany: 2008-02-11, 09:00
Najważniejsze są początki a jak połknie się bakcyla to potem apetyt wzrośnie i domyślam się że bedzie kiedyś większe oczko. Z sentymentem patrzę na tą formę w dzieciństwie chlapaliśmy się latem w nieco większej fontannie w dziadka ogródku.
jak mówią"małe jest piękne". ale faktycznie można się wciągnąć,już mamy plany co do większego oczka,tyko szkoda,że nie mamy takiej dużej formy,bo ten laminat jest super.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 31 Maj 2006 Posty: 1329 Skąd: Tychy p.Moszna 2014
Wysłany: 2008-02-16, 07:27
dlugi83 napisał/a:
to co widać to jest czapka od słupa ogłoszeniowego wkopana do góry dnem. Pracuję w laminatach i zajmujemy się takimi rzeczami. Podczas produkcji popękała gładka warstwa i trzeba było wyrzucić,więc sobie wziąłem.
Witam na forum i podziwiam Twoją inwencję
Nie wiem z czego ta czapa ale mam nadzieję że materiał organizmom żywym nie będzie szkodził.
_________________ ...........\\\ ///
.........( @ @ )
--oOOo-(_)-oOOo----->
A multis animalibus decore vincimur
pozdrawiam Castleman
Czapa ta jest wykonana z laminatu,jest to tworzywo,które po stwardnieniu nie wytwarza żadnych związków chemicznych,ponieważ wszystkie uwalniają się podczas produkcji. Materiału tego używam jako tła w akwarium i od kilku lat nic się nie dzieje,więc jest w 100% bezpieczny dla mieszkańców. Jedynym zagrożeniem dla rybek są koty grasujące po mojej okolicy,które wybrały mi 2 rybki
_________________ pozdrawiam Marek W.
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum