Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Mar 2007 Posty: 804 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2007-12-31, 19:23 oczko wodne na stacji benzynowej pod czluchowem
w drodze do leby wpadlem na stacje p. Odejewskiego pod Czluchowem. pare fotek tamtejszego oczka. Oko jak oko. mi osobiscie podoba sie bardzo kaskada. zdjecia slabe - robione telefonem. mam nadzieje, ze wlasciciel nie ma nic przeciw. W koncy darmowa reklama
Wysłany: 2008-01-01, 10:24
teraz nie widzialem zadnych ale to nic nie znaczy.
moje wrazenie - brak roslin. wiem, ze jest zima ale nie wygladalo, zeby bylo tego tam duzo.
wpadne latem z aparatem niezly rym
Pomógł: 20 razy Dołączył: 26 Kwi 2006 Posty: 1278 Skąd: z Mazur
Wysłany: 2008-01-01, 14:44
Piękie to wygląda kaskada owszem śliczna, ale mnie bardziej zachwycił półwysep brzozowy, cudowne miejsce na odpoczynek latem w cieniu tych drzew na leżaku z piwem lub drinkiem w ręku w uszach stumyk gra, ech wtedy czuję że życie jest piękne.
Wysłany: 2008-03-16, 17:11
witam, wpadlismy dzisiaj na pyszny obiad i przy okazji pstryknalem troche fotek. widac, ze wszystko sie powoli budzi do zycia. zdjecia z telefonu, troche podrasowane
mielismy pecha bo duze oczko akurat w czyszczeniu (najprawdopodobniej)
za to w mniejszym pelen wypas. ladne kojaki i orfy (podobne do moich ) i super kaskada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum