Pomogła: 83 razy Dołączyła: 18 Cze 2011 Posty: 2376 Skąd: woj. Lubelskie
Wysłany: 2014-07-05, 08:00
Każdy szczegół dopracowany, że ho ho... Styl bardzo formalny, ładna estetyczność
wolanin napisał/a:
Jest tak idealnie, że... ...bałbym się tam podejść
Trochę tak, ja lubię dzikie oczka porośnięte roślinnością. Ale to nie znaczy, że Twoje jest brzydkie, bardzo fajne dolałabym jeszcze wody do tej formy tak, aby nie wystawały brzegi.
Pomógł: 68 razy Dołączył: 14 Kwi 2009 Posty: 1871 Skąd: Kraków
Wysłany: 2014-07-06, 08:10
luzio napisał/a:
Kłuje w oczy ...
wolanin napisał/a:
Jest tak idealnie, że... ...bałbym się tam podejść
Ja też bałbym się zdeptać trawę lub zmącić wodę
Luzio, nie eskaluj, bo Pilot pomyśli, że hejterzy na niego wsiedli
Oczko moim zdaniem naprawdę jest (w swoim stylu - co kto woli) idealne, z całą konsekwencją bycia idealnym, czyli odnoszę (jedynie) wrażenie, że po prostu nie ma tam już niczego więcej do zrobienia...
Pomógł: 30 razy Dołączył: 05 Paź 2012 Posty: 569 Skąd: ok. Olkusza
Wysłany: 2014-07-06, 10:39
Każdy ma swój styl i każdemu podoba się co innego,
jeśli zamierzenie było takie jak na zdjęciach to wygląda super,
chociaż ja też osobiście wolę oczka większe i bardziej naśladujące naturę.
Dziękuję za miłe słowa, ale i przyjmuję te bardziej krytyczne...
Oczko, które Wam pokazałem ma długą historię i nie jest tworem pod linijkę...
sam zbiornik i to co się w Nim dzieje to już ...naście lat..
Ostatnio jednak przyszedł czas na odświeżenie całego ogrodu wraz z oczkiem.
Wiele starych roślin musiało być zredukowanym i są zastąpione nowymi, które
dopiero zaczynają życie.. jeżeli twierdzicie, że jest za surowo, poczekajcie, aż wszystko
ruszy z kopyta .
Ktoś pytał o trawkę... jest nowa, świeża i piękna z rolki, właśnie się ukorzenia, stara miała 20 letnią historię i musiała niestety odejść..
i na koniec.. zdjęcia nie oddają jak pięknie ogród wygląda po mocnym lifcie..., aż strach myśleć co będzie jak wszystkie nowe rośliny wystrzelą i... naprawdę jeżeli ktoś boi się podejść
do mojego oczka.... zapraszam na priv .. wezmę za rękę i podejdziemy razem i jakoś to zniesie...., a liczne żabki i całe potomstwo, które się tam kotłuje to nie potwory .... naprawdę
Pomógł: 68 razy Dołączył: 14 Kwi 2009 Posty: 1871 Skąd: Kraków
Wysłany: 2014-07-09, 04:48
pilot napisał/a:
naprawdę jeżeli ktoś boi się podejść
do mojego oczka.... zapraszam na priv .. wezmę za rękę i podejdziemy razem i jakoś to zniesie....
Oho! Jeżeli wszystko czego się dotkniesz staje się tak perfekcyjne, to nie dam Ci swojej ręki
A poważnie, uspokoiłeś mnie, bo to oczko jest obecnie jak nowo zakupiony samochód i trzeba trochę faktycznie poczekać, aż zapach świeżego plastiku trochę wywietrzeje
Napisz coś o mieszkańcach, filtracji?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum