Witam wszystkich serdecznie Mam dosyć sporych rozmiarów oczko wodne i zastanawiam się, jak je upiększyć, by nadać przestrzeni trochę romantycznego charakteru. Wyczaiłam taki mostek i jestem ciekawa Waszych realizacji. Czy ktoś ma coś takiego i mógłby pokazać? Zdjęcia dostępne w necie są albo małe, albo niskiej jakości. Z góry dzięki za zainteresowanie tematem
Ostatnio zmieniony przez JAREK G 2013-08-25, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 68 razy Dołączył: 14 Kwi 2009 Posty: 1871 Skąd: Kraków
Wysłany: 2013-08-23, 15:32 Re: Mostek nad oczko wodne
michalina_zet napisał/a:
Witam wszystkich serdecznie Mam dosyć sporych rozmiarów oczko wodne i zastanawiam się, jak je upiększyć, by nadać przestrzeni trochę romantycznego charakteru. Wyczaiłam taki mostek http://alegratka.pl/oglos...f724c7a9b758dd3 i jestem ciekawa Waszych realizacji. Czy ktoś ma coś takiego i mógłby pokazać? Zdjęcia dostępne w necie są albo małe, albo niskiej jakości. Z góry dzięki za zainteresowanie tematem
Hmm... Ja osobiście bałbym się w pierwszym poście na forum wstawiać link do sprzedawanego artykułu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum