Pomógł: 9 razy Dołączył: 06 Maj 2012 Posty: 559 Skąd: DĘBICA,podkarpackie
Wysłany: 2013-05-04, 20:39
Nie baw sie słómą ani torfem nie polecam tego typu sposobow walki z zieloną wodą u ciebie widac ze masz polki wiec rosliny rosliny i jeszcze raz rosliny.
_________________ Ptaki są moją pasią-golębie to ukoronowanie tej pasji.
Daj sobie spokój ze słomami i torfem to pomaga tylko chwilowo i w kilku procentach, szybko gnije lepiej zrób prosty filtr biologiczny i przede wszystkim naucz się grać w szachy to uczy myślenia i wyrabia cierpliwość a ta ci się przyda. Rośliny rośliny i rośliny. Przeczytaj forum tylko więcej niż do tej pory bo 5 godzin to bardzo mało. Chcesz mieć dwie różne rzeczy hodowlę karasia o której nie wiesz kompletnie nic i małe ładne oczko zdecyduj się. Masz fajne ptaki w hodowli jak chcesz mieć fajną hodowle rybek to zrób to jak się patrzy. Duży zbiornik najlepiej w cieniu i filtracja 5 razy większa niż przewidywana na daną pojemność. Można by dużo o tym pisać. Weź przykład z hodowców koi.
_________________ Życie jest piękniejsze gdy choć jedna ściana jest zielona.
polecicie mi ta folie z linku ?
albo jakas inna w podobnej cenie bo ja mam 22 lata żone dziecko i sto zwierzat
wiec sami rozumiecie szukam coś dobrego jak najtaniej
Trzymajmy się tematu. O słomie i folii są już tematy na forum
wydaje mi się że nie masz tam karpi, przynajmniej tak wynika z twojego opisu, jeśli koleś nazywał je japończyki to pewnie chodzi o karasia srebrzystego, jakieś zdjęcie by się przydało. Jeśli tak to lepiej się tego pozbyć.
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum