Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2013-04-09, 21:48
Ja się namachałam, ale przynajmniej na folię zaoszczędziłam. Oczko, gdzie dopiero po 1,5 m pokazuje się woda zakrawa na dziurę w ziemi zwaną studnią, a nie na nazwę "oczko". Jak sobie to oczko wyobrażasz?, dziura w ziemi na głębokości 1,5 m a dopiero daleko w dole woda, która nie wiadomo czy się utrzyma, czy nie?, zanim rośliny zobaczą słońce, nadejdzie zachód, będą oglądały księżyc. Poza tym nie wyobrażam sobie siedzenia, odpoczywania nad dołem w którym jak w studni, gdzieś tam jest woda. Zamiast się lenić, łap za łopatę, zrób prawdziwe oczko, a zaoszczędzoną kasę wydaj na folię, wtedy zobaczysz co znaczy prawdziwe delektowanie się pięknem ogrodowego oczka.
Gosik nie wiem jak by to u Niego wyszło ale ja wolę mieć mln x naturalny staw niż jakiekolwiek oczko - fakt może na oczko to te 1,5 m przy jego niedużych rozmiarach do 30 m2 będzie wygladać żle.
pzd
Art
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum