Fajnie, tylko roslin wiecej i bedzie oki. I tych plaskich kamieni Ci zazdroszcze skad Ty ich tyle masz tez by mi sie taki przydaly Kaskada działa? Jaka głębokość??
Daj jeszcze zdjecia z innej strony
następne foty postaram sie dopiero wrzucić na wiosnę gdy będe sadził lilię i wpuszczał rybki. Głębokość wody w najgłębszym miejscu 105 cm. dno jest usytuowane żwirem. Kaskada działa poprawnie
o jakich półkach mówisz wewnątrz oczka czy te górne. Wewnątrz przecierz są tylko 3 półki strefa bagienna jedna niższa i najgłębsza i wcale nie są one wąskie a jak . Górne nad wodą jak widzisz są idealne
Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2012-10-03, 14:59
adrian1996ad1 napisał/a:
o jakich półkach mówisz wewnątrz oczka czy te górne. Wewnątrz przecierz są tylko 3 półki strefa bagienna jedna niższa i najgłębsza i wcale nie są one wąskie a jak . Górne nad wodą jak widzisz są idealne
Na zaznaczonych fragmentach nic Ci nie ustoi, a w lewym rogu nawet pospada
ale przecierz tam gdzie zaznaczyłaś kolorem żółtym te wyżej to nawet tam wody nie będzie porównaj zdjęcie gdzie jest zrobione a to gdzie jest rozkopane
Pomógł: 60 razy Dołączył: 22 Wrz 2012 Posty: 1851 Skąd: Lasochów - woj. Św.
Wysłany: 2012-10-05, 17:35
oczko bardzo mi sie podoba i kaskada jaka wielka no i dobrze no i te plaskie kamienie skad wy je bierzecie?? ale kolor foli jak tu mowia basenowy ale i tak oczko super
Czy to oznacza, że tam gdzie jest woda to w ogóle nie ma półek?
jak widać oczko wodne jest usytuowane na pagórku więc aby nie było widać ściany ziemi postanowiłem zrobić jeszcze półki z kamienia nad wodą dla ozdoby. Natomiast w oczku są trzy półki widać je na zdjęciach na których kopałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum