Pomogła: 21 razy Dołączyła: 05 Maj 2009 Posty: 1195 Skąd: Gronity
Wysłany: 2012-11-05, 12:06
Obawiam się, że nic z tego jeśli chodzi o Koi Po wysłaniu zapytania do zrodła cyt.
You're right, but that person never did buy anything so I think we will put the website inactive. Well seen! Mischa.
Nie chciałem zakładać nowego tematu więc myśle , że tu można się podczepić.
Czy może ktoś miał do czynienie z tą firmą ?
Chodzi mi o to, że oferują bardzo tanio karpie koi. http://www.sklep.water-ar...k708,karpie-koi
Pomógł: 9 razy Dołączył: 06 Maj 2012 Posty: 559 Skąd: DĘBICA,podkarpackie
Wysłany: 2013-02-07, 21:12
Bartosz n. Ja tak samo bylem zainteresowany koi z tej strony,pisalem z gosciem mawet i bylem sklonny kupic pare sztuk ale odradzila mi pewna osoba na forum
Ale ja tak samo przypuszczalem,ze gosc cos sciemnia mowiac,ze karp za ok10zl.rozni sie od tego za100 tym,ze sie nie nadaje na wystawy hehe fajnie mi odpisal niee??
_________________ Ptaki są moją pasią-golębie to ukoronowanie tej pasji.
Aha . Zac, dzięki Ci bardzo za opinię. Ta cena mnie przyciągnęła ale jednocześnie wzbudziła podejrzenia. Za karpie dotychczas płaciłem w okolicach 50 - 80 zł a tu nagle taka okazja. Te najmniejsze koi wychodzą prawie za darmo. Za 9 zł to nie raz karasia ciężko dostać.
W takim razie sobie odpuszczam . widzę , że nie ma sensu tracić paliwa.
Jeszcze raz dzięki.
A może ktoś jednak kupił w tym sklepie ryby i jest zadowolony. ? ?
A może ktoś jednak kupił w tym sklepie ryby i jest zadowolony. ? ?
W tym sklepie nie ma żadnych ryb, ani w ogóle tam nic nie ma, koleś jak znajdzie klienta to dopiero zamawia towar gdzie indziej. Mi wisi kasę za rośliny od 3 lat.
_________________ pozdrawiam arek
---------------------
oczko wodne żaden problem
PORADNIKPORTALSKLEP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum