12zł to niedrogo ja nie pamiętam ile dokładnie zapłaciłem ale podobnie jak za lilie przetrwała już u mnie trzy zimy i jako jedna z niewielu roślinek rośnie u mnie bardzo dobrze nawet dochowałem się już po rozsadzeniu drugiej
_________________ Pozdrawiam Jarek
Moderator to też człowiek,więc nie utrudniaj mu życia OCZKO WODNE JARKA G OGRÓD JARKA
i tyle ,ale mi mówili w sklepie że zimy u nas nie przetrwa to już z tego nie wiem nic, na wiosnę chciał gość 12 zł za to
Pontederia zimuje w naszym klimacie, choć czasem, się zdarza że zimowana na płyciźnie może przemarzać. 12 zł to rozbój - zobacz ceny w moim sklepie - 3 odmiany kolorystyczne.
_________________ pozdrawiam arek
---------------------
oczko wodne żaden problem
PORADNIKPORTALSKLEP
Zima to nie dla mnie .
Odświeżę staaaaary temat, aby te mroźne dni zrobiły się troszeczkę cieplejsze.
Jak miło przeglądać fotki z tego pięknego okresu.
A, jeszcze jedno. Jeśli chodzi o pontederie, o czym piszecie wyżej, a mam je w przeróżnych odm., obawiając sie przemarznięcia doniczki spuszczam niżej, w gruncie nie ruszam(jeszcze nigdy nie przemarzły)To tak tylko na marginesie starych tematów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum