Wlasnie stalem sie jedynym włascicielem tego starego stawu i wszystkich krzakow wokolo ,staw połączony kanalkiem z jeziorem razem tego jest 59arów .czekam na Wasze rady ,sugestie jak to mądrze ogarnac
Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2011-06-01, 20:36
Roboty, a roboty-do emerytury wystarczy.Na pewno oczyścić ze śmieci.Wykarczować dziczki drzew i krzewów rosnących w wodzie,nie wiem jak z zamuleniem dna... ogarnąć w miarę teren i reszta zależy co planujesz.Ja postawiłabym na naturalny zbiornik-zagospodarowała jeszcze teren wokół.
[ Dodano: 2011-06-01, 21:38 ]
acha- i na trzecim zdjęciu, aż się prosi zrobić małą plażę-zejście do wody-może jakieś molo wychodzące w wodę?
Tak planuje zrobic ,te beczki to pozostalosc po plywającym pomoscie wykonanym przez mojego bylego współwłasciciela działki ,fakt roboty na ładne pare lat ,najgorsze są te wierzby z których sypia sie liscie ,musze je zima sprytnie poscinac staw jest mocno zamólony ,i cały w rzęsie ,czyli pewnie kwasna woda ,ale nie jest metna .Trza sie brac do roboty .
[ Dodano: 2011-10-09, 12:52 ]
witam udalo mi sie dodac zdiecie ,juz jest przy stawie inny swiat
[
[ Dodano: 2011-10-09, 12:59 ]
[ Dodano: 2011-10-09, 13:04 ]
[ Dodano: 2011-10-09, 13:06 ]
[ Dodano: 2011-10-09, 13:08 ]
juz mam dosyc wysylania ,przez ten fotosik co klikne na zdiecie to mi pisze ..strona nie istnieje ''....moze wiecie dlaczego?
Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2014-01-01, 12:17
Co do wklejania zdjęć, spróbuj przez http://zapodaj.net/ z lewej strony masz opcję " na forum", a z prawej instrukcję. Przynajmniej po jakimś czasie zdjęcia Ci nie znikną ( tak jak na Fotosiku)
Roboty wykonałeś ogrom i wielkie za to , wygląda już naprawdę ładnie, a widząc z jaką robisz to pasją, będzie super
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum