Fajne. Trochę się odbija światło. Może by trzeba zrobić prostą kamerę podwodną/szyba w dnie skrzynki /albo filmować przez stare akwarium.
Wiem po co nakręciłeś tyle materiału zimą będziesz sobie oglądał ulubieńców w fotelu przy kominku ?
Pozdrrawiam kajetan
Pomógł: 69 razy Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 1931 Skąd: opolskie
Wysłany: 2006-11-28, 10:33
jakja napisał/a:
Donvitow napisał/a:
w fotelu przy kominku
nie drażnij mnie: kominek to moje marzenie, ale koleżanka małżonka stawia stanowcze VETO! tak że mogę tylko marzyć...
jacku podejdź do tego jak lubią kobiety -zrób kolację ,świece dobre wino, walnij na podłogę jakąś skórę z niedźwiedzia czy tygrysa ,przytul małżonkę i powiedz "kochanie tylko jeszcze brakuje nam tu kominka"--napewno zmięknie
_________________ pozdrawiam Darek
Ryzyko zwiększa przyjemność......żyje się tylko raz
Stary koń jestem ale nie osioł: mało to razy próbowałem... Nawet kiedyś, jak wyjechała z chłopakami na wczasy, to ściągnąłem materiał i zacząłem budowę... Rozbiórka poszła znacznie szybciej... Acha: kiedyś mieliśmy piece i przewody kominowe są jak marzenie...
Spróbój namówi koleżankę żony by zaczła się zachwycać kominkami i poprosiłóa Ciebie byś jej zrobił kominek w domu. A potem kup wkład kominkowy za 1/10 wartości.
Kajetan
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum