Udało mi się zdobyć - pewnie ponad tonę łupka szarogłazowego .Szukam jakiegoś ciekawego pomysłu na kaskadę naturalistyczną wiem , że to jeszcze nie pora ale o dobry pomysł uważam naprawdę trudno
Ostatnio zmieniony przez AurorA 2012-02-13, 23:41, w całości zmieniany 1 raz
Dobrze by było żebyś pokazał miejsce gdzie tą kaskadę chcesz zrobić i jak wygląda ten materiał, z którego chcesz to zrobić (foto, szkic). Na tak zadane pytanie nikt nie udzieli ci zadowalających odpowiedzi.
Ściana jest stanowczo za daleko od oczka , źle to będzie wyglądało. Kamienie na palecie ładne.
Ja na Twoim miejscu bym się zdecydował na coś innego. Mniejsze oczko o głębokości 80cm w kształcie koła na jakąś miniaturową lilię gdzie będzie połączone z większym oczkiem. Zrobisz od razu mini wodospad z jednego oka do drugiego coś takiego :
Masz idealne kamienie do tego (płaskie). Strumień bym sobie darował a obsadził oczko roślinami.
a coś w rodzaju wodogrzmotu o wys 1 metra zawsze mi coś takiego chodziło po głowie ?
Piotrek.P. [Usunięty]
Wysłany: 2012-02-11, 10:57
Musisz wstawić fotki otoczenia , nie wiem co tam posiadasz . Lepiej żeby wszystko pasowało do siebie niż robić trochę tego i trochę tego. Jak byś mógł to wstaw fotki całego oczka a najlepiej jak by fotki były z sezonu wegetacyjnego roślin.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum