Założyłem już dziś galerię, jeszcze dziś za bardzo nie ma co pokazywać, ale niech będzie ze w dniu urodzin została założona.
Zaczęło się od powiekszania starego oczka.
Aż osiągnęło ostateczny, choć niezaplanowany na początku kształt.
Tutaj w trakcie zgrzewania folii
Oraz prawie napełnione wodą.
W miarę postępów będę uzupełniał zdjęcia.
To wygląda na wał, ale w rzeczywistości tak nie jest. Jedynie po napełnieniu na full odetnę nadmiar folii i ułożę w odpowiednim miejscu. Dla mnie poziomowania i maskowanie folii to największa zmora. Zawsze miałem z tym problem.
Pomógł: 55 razy Dołączył: 17 Lut 2009 Posty: 1403 Skąd: Radom
Wysłany: 2011-06-10, 07:32
Też mnie totalnie te dwie czynności wkurzały tak więc się nie przejmuj Najbardziej upierdliwa robota Ci została na koniec ale dasz radę, bo już bliżej niż dalej do celu...
Niezłe jezioro, zapowiada się wspaniale, duże pole do popisu. Przy okazji mnóstwo i dla jubilata. A jeszcze jedno pytanie, dlaczego generał, czyżby jakieś związki z Czajkowskiego lub Obornicką.
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest
tylu idiotów" Stanisław Lem
Jedynie po napełnieniu na full odetnę nadmiar folii i ułożę w odpowiednim miejscu.
Nie obcinaj tylko zakop! Ja obciąłem, mimo że Hepik ostrzegał, i teraz klołem jak szewc powiękrzając litraż systemu. A mogło być tak łatwo i przyjemnie
Masz rację, wiele tego nie będzie ale zawsze coś, szczególnie że już coś skopałem, chciałem wypoziomować najwyższe brzegi a wyszło niżej niż te niższe. Wody jest za dużo już i były problemy z poziomowaniem.
Bo wlaśnie taki prawie naturalny mnie najbardziej interesuje. Lubię jak coś idzie na żywioł. Nie lubię stylu formalnego i uporządkowanego, na ogrodzie również.
Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2011-06-10, 15:31
No Generał dałeś czadu oczko, a raczej Półwysep Helski ,prezentuje się zarąbiście okazale w szerz i wzdłuż.Rozmiar słuszny, jak przystało na prawdziwego oczkomaniaka.Teraz z podwójnymi życzeniami urodzinowymi ( oczka i Twoje) najserdeczniejsze-oby Ci do starości radochy dostarczało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum