wyposażenie do oczka wodnego rośliny wodne pokarmy dla ryb preparaty i lekarstwa i dla ryb lampy uv, filtry, pompy

Strona Główna Oczko wodne - forum
Forum miłośników oczek wodnych.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Miniaturowy plac zabaw w ogrodzie
Autor Wiadomość
Gelespie 
Uczestnik

Wysłany: 2026-09-15, 12:40   Miniaturowy plac zabaw w ogrodzie

Witam, czy ma ktoś na ogrodzie taki mini plac zabaw? Jakiś domek, zjeżdżalnia, huśtawka, piaskownica.
Jest tego dużo w internecie a może akurat ma ktoś coś do polecenia?

Joppas 
Uczestnik

Wysłany: 2026-09-15, 14:38   

zależy jak kto woli. mam dwójkę dzieci - synowi w wieku 4 czy 5 lat kupiłam drewniany dom + obok stał plac zabaw w sensie jakaś tam chuśtawka, ścianka wspinaczkowa, zjeżdżalnia. kupiłam surowe drewno, z obi czy leroya, stwierdziłam że pomaluje żeby było kolorowo. narobiłam się a po roku zaczęła wychodzić pleśń (być może wina moja, źle zabeczpieczylam drewno czy cokolwiek) - więc jeśli drewno to najlepiej może kupić już pomalowane i dobrze zabezpieczone. i też trzeba było skręcać co jakiś czas, bo się luzy robiły. jak młodsza corka podrosła, to wywaliłam to wszystko, kupiłam plastikowe zabawki - duży domek (żeby syn też się mieścił) obok plac zabaw ze zjeżdżalnia, koszem do piłki itd, obok dostawiłam zabawkowego grilla, kuchnie błotna i warsztat i jestem zadowolona - raz na jakiś czas umyję myjka ciśnieniową i wszystko czyste, ładne. fakt faktem że syn już mało z tego korzysta bo skończył już 6 lat i ma inne zajęcia, ale córka teraz ma 2 lata to całe dnie może tam spędzać. dokupiłam jeszcze w zeszłym roku drewnianą piaskownicę, to po zimie też zaczęła się rozpadać Tak z perspektywy czasu kupiłabym piaskownię tutaj https://odplywy24.pl/piaskownice/ Bo maja na stronie porządniejsze.

Advertisement
..:: Sponsor ::..

Odpowiedz do tematu