wyposażenie do oczka wodnego rośliny wodne pokarmy dla ryb preparaty i lekarstwa i dla ryb lampy uv, filtry, pompy

Strona Główna Oczko wodne - forum
Forum miłośników oczek wodnych.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Podnośnik nożycowy szukam
Autor Wiadomość
ladan 
Uczestnik

Wysłany: 2024-12-06, 12:52   Podnośnik nożycowy szukam

Cześć wszystkim, potrzebuję podnośnika nożycowego do prac w magazynie, głównie do regałów na wysokości około 8 metrów. Ważne, żeby był zwrotny i sprawdzał się na równych powierzchniach. Nie za bardzo wiem, na co zwrócić uwagę przy wyborze – macie jakieś rady albo doświadczenia?

haldime 
Uczestnik

Wysłany: 2024-12-09, 06:27   

Hej, przy takich pracach wewnątrz najlepiej sprawdzają się elektryczne podnośniki nożycowe. Są ciche, zwrotne i nie emitują spalin, co w zamkniętych pomieszczeniach jest dużym plusem. Ważne, żeby zwrócić uwagę na udźwig – jeśli planujesz przewozić narzędzia czy materiały, lepiej wybrać coś z większą rezerwą. Druga kwestia to wysokość robocza, bo jeśli regały mają 8 metrów, to podnośnik powinien mieć minimalnie 10–12 metrów wysokości roboczej, żeby było bezpiecznie i wygodnie.
Jeśli szukasz sprawdzonego miejsca, to polecam zajrzeć na stronę: http://www.e-podnosniki.p...niki-nozycowe/. Mają szeroki wybór modeli, więc na pewno znajdziesz coś dopasowanego. Ja stamtąd wynajmowałem podnośnik i wszystko było w porządku – sprzęt nowoczesny i łatwy w obsłudze. Warto porównać kilka modeli, żeby dobrze dopasować do potrzeb.

ferommol 
Nowy

Wysłany: 2024-12-28, 10:50   

dyzka za to

Advertisement
..:: Sponsor ::..

Odpowiedz do tematu