W filtrze wstępnym, do mechanicznego oczyszczania wody, bardzo dobrze sprawdzają się szczotki filtracyjne.
Szczotki wychwytują z wody większe zanieczyszczenia, a ich struktura umożliwia swobodny przepływ wody do dalszej części filtra.
Kupiłem w markecie budowlanym Praktiker w cenie 15zł/ szt. szczotki do rynien.
- dł. - 90cm
- śr. - 11cm
W filtrze wstępnym, do mechanicznego oczyszczania wody, bardzo dobrze sprawdzają się szczotki filtracyjne.
Szczotki wychwytują z wody większe zanieczyszczenia, a ich struktura umożliwia swobodny przepływ wody do dalszej części filtra.
Kupiłem w markecie budowlanym Praktiker w cenie 15zł/ szt. szczotki do rynien.
Trochę przepłaciłeś, w sklepdecorze masz komplet 5 szt. w cenie 45 zł wychodzi po 9 za sztukę, nawet jak doliczyć koszty wysyłki 22 zł (ale do praktikera też trzeba dojechać) to i tak wychodzi taniej. A do filtra potrzebujemy tak coś koło 15 szt. jak nie więcej, to za zaoszczędzone parę groszy możemy napić się
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest
tylu idiotów" Stanisław Lem
Trochę przepłaciłeś, w sklepdecorze masz komplet 5 szt. w cenie 45 zł wychodzi po 9 za sztukę,
Dzięki Witek
Napisałem o tych szczotkach do rynien z Praktikera, bo nie moglem nigdzie znaleźć taniej.
Pierwszy raz spotkałem się z tymi szczotkami. Długość fajna , średnica też. Przetnę je na połowę - potrzebuję dł. 45cm.
A tu masz ... sklepdecor. Zamówię jeszcze dwa zestawy
Trochę przepłaciłeś, w sklepdecorze masz komplet 5 szt. w cenie 45 zł wychodzi po 9 za sztukę,
Dzięki Witek
Napisałem o tych szczotkach do rynien z Praktikera, bo nie moglem nigdzie znaleźć taniej.
Pierwszy raz spotkałem się z tymi szczotkami. Długość fajna , średnica też. Przetnę je na połowę - potrzebuję dł. 45cm.
A tu masz ... sklepdecor. Zamówię jeszcze dwa zestawy
Nawet nie miałem pojęcia że coś takiego można kupić, po twoim poscie trochę poszperałem i znalazłem. Nie wykluczone że można znaleźć jeszcze taniej.
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest
Taniej kupić takie szczotki do mycia butelek niemowlęcych, kosztują chyba 3 zł/szt., a niczym się nie różnią.
Mijacie się z prawdą koleżanko. Jeszcze raz porównaj długości szczotek (3 zł za jakieś 15 cm szczotki i 9 zł za 90 cm długości) w pierwszym wypadku wychodzi 5 cm szczotki za 1 zł, w drugim 10 cm za 1 zł. Nie porównuję tu średnic obu szczotek, chociaż i ta jest na korzyść tych dłuższych a co za tym idzie mniej ich potrzebujesz by wypełnić taki sam filtr. Ja tam wolę zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć na , albo jakąś roślinkę do ogródka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum