Witam.Nie wiem czy w odpowiednim miejscu zamieszczam mój post a mianowicie mam pytanie do ludzi bardziej orientujących się.Czy w napowietrzaczu Sery,praktycznie najwiekszym gwarancja obejmuje membrany?Producenta daje 2 lata gwarancji nie wyszczególniajć podzespołów itp.Proszę o odpowiedz.
Bo to jest część która się zużywa tak jak np. opony w aucie
No ,ale okres gwarancji membrany powinny wytrzymac -przecież napowietrzacz jest przeznaczony do ciągłej pracy przez cały czas również gwarancyjny i membrany powinny temu podołać-takie jest moje zdanie ,a zdania servisu firmy SERA nie znam, ale chetnie sie dowiem.
P.S chyba ,że w warunkach gwarancjii wyrażnie pisze ,że np membrany jako częśc zużywająca sie nie sa objęte gwarancją .
No właśnie napisane nie jest.A pękła mi jedna ,w sumie po 1,5 roku od momentu zakupu,a używana była w sumie z rok może..Można kupić nowy zestaw naprawczy ale w sumie ,po co jest ta gwarancja 2 lata,no po co.
[ Dodano: 2013-10-20, 19:03 ]
woody napisał/a:
Bo to jest część która się zużywa tak jak np. opony w aucie
Opony też mają gwarancje no i się zużywają.Osobiście na wiosnę wymieniałem 2 sztuki na gwarancji bo po 2000 km dostały guzów.Problemu nie było żadnego.
Ja kiedyś im wysyłałem te pompki do Łodzi, to mi odpowiedzieli że membran nie obejmuje i odsyłali nienaprawione.
to samo jest z wszystkimi innymi pompkami innych firm. Elementy wymienne ulegające zużyciu nie podlegają gwarancji.
_________________ pozdrawiam arek
---------------------
oczko wodne żaden problem
PORADNIKPORTALSKLEP
Czy masz jakies opinie o tym napowietrzaczu bo widzę,że w sklepie u Ciebie jest.Czy do tego napowietrzacza masz końcowkę, którą mozna polączyć wyjścia w jedno.
No i cisza jak makiem zasiał, a ja chcialam wlasnie kupic sobie napowietrzacz. Na PW od Aurory tez nie dostałam odpowiedzi.Eh to już nie to forum ktore poznalam kilka lat temu i ktore polecalam wszystkim kto chciał i nie chciał o nim sluchać
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum