Coś cicho w temacie dni otwartych. Ja z synem się wybieram. Czy tak jak w tamtym roku, będzie możliwość rozbicia namiotu? Będę jechał z Krakowa w sobotę, a powrót w niedzielę (chcę wziąć udział w szkoleniu)-mogę kogoś zabrać!
Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Lip 2013 Posty: 65 Skąd: internet
Wysłany: 2014-05-27, 13:12
witam czy odbyło się szkolenie na temat chorób karpi koi w dniu 25 maja bo ja się nie doczekałem było przekładane z godziny na gadzinę a do domu miałem ponad 400 km dni otwarte były wspaniałe atmosfera przyjemna szkoda TYLKO ŻE NIEMOGŁĘM KUPIĆ KARPI KOI DZIĘKUJĘ ZA WSPANIAŁE PRZYJĘCIE DLA ORGANIZATORÓW
: WITAM. Jestem nowym na forum oczko-maniakiem. Od 4 lat pasjonatem koi no niestety tylko polskich hodowli w których niema selekcji i doboru par do tarła,czyli mix ryb .Coś może byc warte uwagi, ale trochę czasu trzeba by ładną rybę wypatrzyc Byłem w Chocimiu- DNI OTWARTE,do dziś jestem pod wrażeniem FERMY KOI./ Ryby super matki 7 letnie brak słów. SERDECZNIE DZIĘKUJĘ P.SŁAWKOWI I WŁAŚCICIELOM FERMY ZA MIŁE PRZYJĘCIE I NOCLEG. Niestety nie doczekałem się szkolenia może następnym razem wypali. KOI POND CZEKA NA RYBY . Najlepiej tegoroczne młode ,starzy mieszkańcy powoli zmieniają właścicieli .
Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Lip 2013 Posty: 65 Skąd: internet
Wysłany: 2014-05-28, 06:13
nie kupiłem bo były sprzedane w sobotę te które zostały były drogie i ciężko było złapać zapraszano za trzy tygodnie do kupienia koi po wcześniejszym uzgodnieniu
Pomógł: 15 razy Dołączył: 26 Mar 2012 Posty: 767 Skąd: TRZEBNICA
Wysłany: 2014-05-28, 20:33
stanislaw65 napisał/a:
nie kupiłem bo były sprzedane w sobotę te które zostały były drogie i ciężko było złapać zapraszano za trzy tygodnie do kupienia koi po wcześniejszym uzgodnieniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum