zaglądam na forum już tak trochę z przyzwyczajenia i mówiąc szczerze wieje nudą (może po 5 latach obecności już tak musi być, te same pytania, te same problemy ). A zbliża się zima i chętnie bym coś poczytał ciekawego, gdy do ogródka nawet wyjść się czasami nie da. Może warto by założyć taki wątek "czytelnia" a w nim, różne sprawdzone i polecane źródła wiedzy (najlepiej linki) o oczkach, i wszystkich tematach z nim związanych. Takie linki pojawiają się w różnych miejscach na forum, ale jakby były w jednym to moim zdaniem byłoby łatwiej i ciekawiej. Polska, ale i zagranica (może bardziej zagranica?)
Bajbas
Ostatnio zmieniony przez AurorA 2011-10-04, 10:59, w całości zmieniany 1 raz
_________________ pozdrawiam arek
---------------------
oczko wodne żaden problem
PORADNIKPORTALSKLEP
Bajbas [Usunięty]
Wysłany: 2011-10-04, 07:27
Radek, właśnie o coś takiego mi chodzi. By był wątek np. biblioteka/czytelnia w Cafe Biba a w nim bez silenia się na jakieś podziały tematyczne, linki do filmów, serwisów, artykułów, tak bym jak wejdę w długie zimowe wieczory mógł sobie przeczytać (a jakby w forum były jeszcze RSSy - to żart, nie wymagajmy zbyt wiele.
A Narwia super, jest fanem tej rzeki, kilkakrotnie spływałem z Mazur i nasze też jest piękne.
Bajbas
PS. ponieważ nasze jest piękne więc idę głosować!
Też spływałem Narwią,jest na co popatrzeć,spływałem z Pisza aż do Grudziądza,
jachtem to dopiero była frajda,ale nie było w tym czasie takich aparatów
co by można było nagrać,tylko fotki sie robiło
poz.Leszek
---------------------
właśnie o coś takiego mi chodzi. By był wątek np. biblioteka/czytelnia w Cafe Biba a w nim bez silenia się na jakieś podziały tematyczne, linki do filmów, serwisów, artykułów, tak bym jak wejdę w długie zimowe wieczory mógł sobie przeczytać
Ok to jedziemy w tym temacie. Jak coś się bardziej rozwinie to będę wydzielał ciekawsze watki.
_________________ pozdrawiam arek
---------------------
oczko wodne żaden problem
PORADNIKPORTALSKLEP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum