Pomógł: 26 razy Dołączył: 09 Mar 2010 Posty: 1341 Skąd: wlkp
Wysłany: 2014-07-09, 17:41
Witam
Bardzo ładnie, bardzo sterylnie, cała posesja super
Osobiście wolę jednak naturę, duuuużo roślin itp. ale to tylko moje upodobania, ogólnie super
Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2014-07-10, 18:43
Jak dla mnie za sterylnie i za betonowo.To typowe Koi Pond, nie oczko. Brakuje mi roślin, żab, kwiatów, strumienia, kaskady i tego wszystkiego co łączy się z oczkiem.
Mnie się bardzo podoba, widać profesjonalne podejście do tematu. Przypomina mi, może nie pod względem projektu a bardziej podejścia koipond "KoiMark-a", nad którym się wszyscy bez wyjątku zachwycaliście, zachwycacie się nad byle zapuszczoną kałużą, same ochy i achy, a tu macie kawałek profesjonalnej roboty i opinie: a to za sterylne, a to zbyt oryginalne albo za mało oryginalne. Łukasz pokazał również, naturalny piękny staw, więc chyba jego wizja oczka aż tak bardzo nie odbiega od jedynie słusznego wzorca.
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest
tylu idiotów" Stanisław Lem
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sty 2010 Posty: 433 Skąd: 40 km od Lublina
Wysłany: 2014-07-10, 21:11
kordiankw napisał/a:
Mnie się bardzo podoba, widać profesjonalne podejście do tematu. Przypomina mi, może nie pod względem projektu a bardziej podejścia koipond "KoiMark-a", nad którym się wszyscy bez wyjątku zachwycaliście, zachwycacie się nad byle zapuszczoną kałużą, same ochy i achy, a tu macie kawałek profesjonalnej roboty i opinie: a to za sterylne, a to zbyt oryginalne albo za mało oryginalne
Mi tam też się bardzo podoba,a co do "natury" to jaka to natura jak chodzą filtry,lampy itd.
Kawał świetnej roboty
Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2014-07-14, 17:20
kordiankw napisał/a:
, zachwycacie się nad byle zapuszczoną kałużą,.
No nie jestem pewna, czy tak nad byle zapuszczoną kałużą się zachwycamy. Każdy ma prawo mieć własne zdanie i opinię. Rozumiem że niektórym to się nie podoba, ale to wolny kraj. Nie wszyscy muszą jak barany w jednym rzędzie się kołysać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum