cos w stylu jak wam sie podoba zdjecia z jakies 5 lat temu i co byscie zmienili jakas piekna fontanne szukam do mojego oczka
nowe zdjecia dodam tylko jak snieg zejdzie
Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 585 Skąd: Ruda Śl.
Wysłany: 2012-02-06, 20:55
Ja bym w...l te głazy wokół oczka.
Do samych glazów nic nie mam,wręcz przeciwnie-ładne,tylko nie w tym miejscu
[ Dodano: 2012-02-06, 20:59 ]
PS.Teraz dopiero zobaczyłem to trzecie zdjęcie z orłem...cofam wywalenie głazów.
Z gustem sie nie dyskutuje.
Fotanna powinna być duza i na środku.Może w kształcie słonia ?Albo żyrafy?
Witam oczkomaniaka,ładne oczko,co do fontanny to bym nie zakładał,
bo lilie wodne nie lubią być pryskane,lepiej puść strumyk,bo widać kaskadę
a głazy,to jak byś ich poukładał na płasko,może by był lepszy efekt,
ale ty jesteś panem swojego oczka a moje to tylko sugestie
poz.Leszek
----------------
Na drugim zdjęciu,brzeg od tej strony gdzie było robione zdjęcie wygląda bardzo fajnie,tak bym wykończył całe oczko ;)możesz kilka tych dużych kamulców zostawić,tylko gdzie nie gdzie nie za dużo.Masz duże oczko,śmiało możesz pokusić się o więcej lilii.Ogólnie oczko mi się podoba.
_________________ pozdrawiam Mariusz
Piotrek.P. [Usunięty]
Wysłany: 2012-02-06, 21:25
Witaj
Zaskoczyłeś mnie nie będę się rozpisywał tylko wstawię zdjęcie na szybko co mi się nie podoba , oczywiście masz materiał (kamienie) gdzie wielu by Ci go pozazdrościło ale przesadziłeś z nim. Otoczaki (większe) powinny być wyeksponowane w małych grupkach , max 3 sztuki a teraz mamy różaniec. Masz strasznie dużo tych figur . Resztę zobacz na zdjęciu:
PS.Teraz dopiero zobaczyłem to trzecie zdjęcie z orłem...cofam wywalenie głazów.
Z gustem sie nie dyskutuje.
Fotanna powinna być duza i na środku.Może w kształcie słonia ?Albo żyrafy?
uwielbiam czytać Twoje posty
[ Dodano: 2012-02-06, 23:01 ]
piopil napisał/a:
Otoczaki (większe) powinny być wyeksponowane w małych grupkach , max 3 sztuki a teraz mamy różaniec.
piopil dobrze radzi, tez tak to widzę
.. a co do fontanny to jestem zdecydowanie za słoniem bo żyrafy nie maja trąb i nie ma z czego woda lecieć
konrad4201 napisał/a:
zdjecia z jakies 5 lat temu
zobaczyłbym jak to aktualnie wygląda bo 5 lat to dla oczka bardzo dużo i nasze rady mogą być chybione w stosunku do aktualnego wygladu
_________________ pozdrawiam arek
---------------------
oczko wodne żaden problem
PORADNIKPORTALSKLEP
Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2012-02-07, 20:44
Fantastyczny krajobraz a z gustem nie dyskutuję tylko pamiętaj, że lilie nie cierpią fontanny. Na początku też miałam fontannę, kaskadę, tylko żyrafy brakowało. Lilie były nędzne i nie kwitły. Skasowałam fontannę i od razu lilie dostały pięknych liści i zaczęły kwitnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum