Witam serdecznie wszystkich .
To moje oczko wodne wykonane w tym roku wraz z moim życiowym partnerem budowę zaczęliśmy jego w kwietniu tego roku i wciąż go udoskonalamy . zapraszam serdecznie do oglądania zdjęć mojego oczka wodnego .pozdrawiam Aneta
Witaj anetalic, Forum robi się coraz bardziej międzynarodowe Oko dość specyficzne, bardziej przypomina fontannę niż oczko wodne , ale może taki był zamiar. Szkoda że nie da się powiększyć zdjęć, bo nie widać dokładnie, ale roślin chyba nie ma a kamienie to wapień W takim układzie zostaje chyba tylko chemia basenowa
_________________ Pozdrawiam Jarek
Moderator to też człowiek,więc nie utrudniaj mu życia OCZKO WODNE JARKA G OGRÓD JARKA
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sie 2009 Posty: 122 Skąd: BiałaPodlaska
Wysłany: 2010-08-07, 08:38
Trochę zbyt cukierkowe , ale mi się podoba -ale prosiłbym o większe zdjęcia .
Bo swoje stwierdzenie oparłem na tych małych obrazkach -a w rzeczywistości może być inaczej
_________________ Pozdrawiam , Tomek
Zielona herbata oraz kurkuma
- i życie staje się lepsze
Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2010-08-08, 15:41
Zawsze warto pochwalić czyjąś pracę i zaangażowanie-widać, że naprawdę Ty i Twój partner pracowaliście nad każdym szczegółem tej bajkowej aranżacji i choć sama nie zrobiłabym takiego cukierkowego baseniku, to wcale nie oznacza, że nie jest ładne. Po prostu każdy zrobiłby na swój gust inaczej-Wy zrobiliście tak-i gratulacje z włożonej w to pracy
Witam ja tez mam wapienie w oczku(jesli to wapienie) i nie narzekam a co do oczka to bardzo ładny mostek a cała reszta ma sie podobac Tobie przedewszystkim
pozdrawiam
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum