Obiecałem zamiescic na forum zdjecia mojego oczka wiec dzisiaj postanowiłem to zrobic
Wiec tak oczko ma wymiary 2.5mx2m i głebokosc sam dokładnie niewiem ale gdzies ok 120cm
Rośliny:
wszystko co tylko znalazłem (wszystkie rośliny pozyskalem z naturalnych zbiornikow)
wiekszosci nazw nieznam ale w miare dodawania aktualnych zdjec bedziecie sami widziec jakiem mam rośliny
Obsada ryb:
6 karasi czerwonych
3 złote linki
3 złote orfy
i chyba 3 dzikie karasie
Oczko niejest doskonale i ciągle przechodzi modernizacje
A wiec:
brzeg północno wschodni
brzeg zachodni
całość
widok za mini kaskady ktora bedzie w najblizszym czasie przerabiana
brzeg południowo wschodni
równiez tylko z innej perspektywy
Dzisiaj wyłowłem jedna rybke w celu sprawdzenia czy niema jakiegos pasozyta bo wydawalo mi sie ze ma ale nie miała (jak widac to chyba samiczka pełna od ikry) jak widac podbierak własnej roboty z firanki
i równiez brzeg zachodni tylko bardziej widoczny
Zdjecia dzisiejsze jak widac rośny jeszcze nie ursły ale mam nadzieje ze juz niedługo sie zazieleni tak jak na forum
Wokoło oczko tez narazie pusto ale w lecie to istny busz
Dzieki za mila ocene mojego oka
fotki bede dodawał w miare na bierzaco
Ok Arek bo wczoraj byłem na tym stawie i niestety był ktos nanim przedemna
Przetacznik rósł na takiej rzece a ktos ja przebudował
I znalazłem tylko kilka sztuk tej rośliny miałem ci wczoraj napisac ale zapomniałem troszke przyniosłem do ojego oka ale to jest starasznie mała ilosc wiec i tak bym ci nie wysłał
Coto za roślina
nidgy nie widziałem zeby rosło tego wiecej w jednym miejscu raczej pojedynczo to spotykam
bardzo trudno jest ja wyciagnac z korzeniami poniewaz sie latwo łamie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum