witam serdecznie 4 lata temu teściowa kupiła ogródek z oczkiem i liliami wodnymi w środku.Zawsze się tylko trochę wypompowało wody i dolewało czystej (dla oszczędności wody)sa tam też rybki ale nie wiem co to za ryby.w tym roku ja kupiłam parę karasi ,ale nie oto mi chodzi .Zabrałam się do porządkowania oczka wypościłam do samego dna raczej syfu ,smród czym płycej tym gorszy i zobaczyłam mnóstwo no na polowe oczka wodnego małe korzenie .Wyglądało to jak dywan bardzo gruby trochę to poobcinałam ,gdzieś tam pod tm dywanem wyczułam 3 doniczki ,prawdopodobnie początki sadzenia lili moją praca wyglądała mniej więcej tak jak na tej stronce
I teraz mam pytanko czy dobrze zrobiłam podcinając ten dywan trochę czy nie ,bo po minie teściowej widziałam ze wściekła za to była ale tak jak pisałam tych małych korzeni było multum jak wdeptałam to tak jak by w muł korzenny
Ostatnio zmieniony przez AurorA 2011-08-03, 22:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum