Już mnie dobija szukanie sklepów z koi. Nigdzie prawie nie można ich dostać.
Może macie jakieś sprawdzone miejsce w mazowieckim albo przynajmniej w bliskich okolicach tego województwa. ?
Bo do Rzeszowa to trochę za daleko .
Już mnie dobija szukanie sklepów z koi. Nigdzie prawie nie można ich dostać.
Może macie jakieś sprawdzone miejsce w mazowieckim albo przynajmniej w bliskich okolicach tego województwa. ?
Bo do Rzeszowa to trochę za daleko .
W sezonie duży wybór koi w Warszawie jest przy ul. Jordanowskiej na Pradze (sklep z roślinami, rybkami i chemią do oczek wodnych, niestety nie pamiętam nazwy a wujek google nie pokazuje trafień) obok Garetsa. Nie wiem tylko czy to oryginały czy Eurokoi. Widziałem też koi przy ul. Patriotów chyba to: Garden Party. Wszystko do oczek wodnych, ale tam mniejszy wybór.
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest
tylu idiotów" Stanisław Lem
kordiankw, dziękuje bardzo za informacje. Muszę sprawdzić jakie rybki tam posiadają.
Viola poinformowała mnie, że mam hurtownie prawie pod nosem. Mają tam oryginalne koi.
Jeszcze raz dzięki. Bo zwiedziłem pół Warszawy i nic nie znalazłem. Teraz widzę , że szukałem nie w tej części co trzeba.
Pod Warszawą w Pęcicach koło Komorowa niegdyś było dobre zaopatrzenie w ryby bo właściciel to hobbysta i ciekawe ryby sprowadzał, ale nie byłem tam prawie 2 lata. Mieli nawet stronę w sieci.
[ Dodano: 2013-02-09, 16:02 ]
ooo udało mi sie znaleźć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum