A gdzie można dostać ten siatko beton?? w normalnym budowlanym sklepie?? a to jeszcze coś się dodaje żeby nie przeciekało chyba? Mam rację? Bo nigdy nie miałem z czymś takim do czynienia, więc nie wiem jak to wygląda ale widzę że ciekawe to jest i do zrobienia..
za wiele informacji to tam nie ma, niemniej faktura tych skał robi niesamowite wrażenie
Sam bawiłem się w sztuczne skały w ogrodzie ale takiej faktury nie potrafiłbym uzyskać
_________________ pozdrawiam arek
---------------------
oczko wodne żaden problem
PORADNIKPORTALSKLEP
za wiele informacji to tam nie ma, niemniej faktura tych skał robi niesamowite wrażenie Sam bawiłem się w sztuczne skały w ogrodzie ale takiej faktury nie potrafiłbym uzyskać
nic dziwnego, że nie ma informacji, w końcu z tego ten człowiek żyje, ale efekt naprawdę super. Pokombinuje sobie.
monkeymonk napisał/a:
wyglada ladnie ale to nie dla mnie. nie lubie podrobek
Marcin gadanie, jakbyś rozpoznał, że to sztuczne to byśmy pogadali. Podróbką są nasze oczka mimo to nam się wszystkim podobają.
Pozdr, Bajbas
złe porównanie - beton to bardzo dobry materiał i można go traktować jako naturalny a na dodatek daje większe możliwości kształtowania jakich kamień Ci nie da. Może tez być trwalszy i bardziej wytrzymały.
_________________ pozdrawiam arek
---------------------
oczko wodne żaden problem
PORADNIKPORTALSKLEP
moje zdanie jest takie że beton to zawsze beton będzie a nasze oczka może i podróbki ale jakoś browar lepiej wchodzi mi nad moim oczkiem niż nad jeziorem zawsze to bezpieczniej pozdrawiam momo ps.czasy lania betonu w ogrodach na lewo i prawo raczej mineły a kamień można zawsze rozebrać jak się znudzi i zrobić coś nowego wiadomo nie jest tani ale napewno ani dzieci ani wnuki nie będą się z nas śmiały
Advertisement ..:: Sponsor ::.. Pomógł: 8 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum