Pomogła: 83 razy Dołączyła: 18 Cze 2011 Posty: 2376 Skąd: woj. Lubelskie
Wysłany: 2012-07-08, 15:00
Ciesz się ciesz bo masz czym piękne oko nie wiem czy możesz dolać wody wtedy nie było by widać folii
A o aksamitki masz dbać bo to moje ulubione kwiatki heh
Jeżeli chodzi o poziom wody w oczku to niestety nie mam możliwości dolać wody do pełna ponieważ mam nie równo grunt a żeby to zniwelować musiałbym wszystkie kamienie podnieść także zostaje tylko ją jakoś zasłonić tylko jak ????
Może masz jakiś pomysł ?????
Jest folia z przyklejonym żwirem , możesz taką kupić ale cena powala. Ewa ma w swojej galerii. Można tanim kosztem coś takiego zrobić.
Teraz sprawa oczka. Kaskada mi jakoś "nie leży" za dużo schodów i piaskowiec gryzie się ze żwirem. Ogólnie mówiąc jest dobrze , kilka poprawek i będzie super
Światła super daj moze jeszcze czerwone to rybki będą miały dyskotekę ja swoim też bym takie zrobił. Jak bede miał chwile to coś pomyślę. Mnie twoja kaskada też się nie podoba ale moja mi tez sie nie podoba a jeszcze nie znalazlem takiej ktora jest super idealna wiec nic sie nie martw pewnie i tak ja kiedyś przerobisz. Oczko fajne i odpoczywac.
_________________ Życie jest piękniejsze gdy choć jedna ściana jest zielona.
Pomogła: 129 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 4150 Skąd: Warszawa/Radzymin
Wysłany: 2012-07-20, 10:25
Ogólnie po zamaskowaniu folii będzie fajnie, ale te podwodne światła nasuwają mi pytanie: kiedy ryby będą spokojnie mogły odpocząć, jak świecisz im po oczach?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum