Witam .
To mój pierwszy post na tym forum więc najpierw chcę się przywitać. Na imię mam Andrzej , mieszkam w Bytomiu . Ogród to moja pasja i oczywiście też mam swoją sadzawkę.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 31 Maj 2006 Posty: 1329 Skąd: Tychy p.Moszna 2014
Wysłany: 2009-01-02, 13:03
Witam serdecznie,
piękne oczko.
Napisz coś więcej, jakie rybki, prócz karasi, jak długo istnieje itd, jak piszą inni forumowicze.
Z tego co widzę oczko istnieje nie pierwszy sezon, nieźle zarośnięte, woda czyściutka, klimat mi się bardzo podoba
Prześlij jakieś aktualne zdjęcia.
Zima ma też swoje uroki.
_________________ ...........\\\ ///
.........( @ @ )
--oOOo-(_)-oOOo----->
A multis animalibus decore vincimur
pozdrawiam Castleman
Oczko ma już dziesięć lat . W ubiegłym roku zostało pogłębione ( 1,20m ). Udało mi się to zrobić nie naruszając zarośniętych brzegów. Ryby to tylko karasie. Sześć sztuk dorosłych i kilkanaście młodych z tamtego roku. Zimują w oczku. Dno wyłożone folią budowlaną (0,3mm) , cztery warstwy.
Pomógł: 37 razy Dołączył: 27 Sty 2006 Posty: 1600 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-01-02, 19:39
amadyn napisał/a:
Kiedyś hodowałem amadyny wspaniałe , ostrosterne , wikłacze ogniste , kilka gatunków papug i inne.
Ja także miałem te gatunki. Niestety z powodu alergii u dziecka musiałem hodowlę mocno ograniczyć i praktycznie teraz mam ptaki tylko w okresie od maja do października w wolierce na działce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum