| |
Oczko wodne - forum Forum miło¶ników oczek wodnych. |
 |
Inne - Miniaturowy plac zabaw w ogrodzie
Gelespie - 2026-09-15, 12:40 Temat postu: Miniaturowy plac zabaw w ogrodzie Witam, czy ma kto¶ na ogrodzie taki mini plac zabaw? Jaki¶ domek, zjeżdżalnia, hu¶tawka, piaskownica.
Jest tego dużo w internecie a może akurat ma kto¶ co¶ do polecenia?
Joppas - 2026-09-15, 14:38
zależy jak kto woli. mam dwójkę dzieci - synowi w wieku 4 czy 5 lat kupiłam drewniany dom + obok stał plac zabaw w sensie jaka¶ tam chu¶tawka, ¶cianka wspinaczkowa, zjeżdżalnia. kupiłam surowe drewno, z obi czy leroya, stwierdziłam że pomaluje żeby było kolorowo. narobiłam się a po roku zaczęła wychodzić ple¶ń (być może wina moja, Ľle zabeczpieczylam drewno czy cokolwiek) - więc je¶li drewno to najlepiej może kupić już pomalowane i dobrze zabezpieczone. i też trzeba było skręcać co jaki¶ czas, bo się luzy robiły. jak młodsza corka podrosła, to wywaliłam to wszystko, kupiłam plastikowe zabawki - duży domek (żeby syn też się mie¶cił) obok plac zabaw ze zjeżdżalnia, koszem do piłki itd, obok dostawiłam zabawkowego grilla, kuchnie błotna i warsztat i jestem zadowolona - raz na jaki¶ czas umyję myjka ci¶nieniow± i wszystko czyste, ładne. fakt faktem że syn już mało z tego korzysta bo skończył już 6 lat i ma inne zajęcia, ale córka teraz ma 2 lata to całe dnie może tam spędzać. dokupiłam jeszcze w zeszłym roku drewnian± piaskownicę, to po zimie też zaczęła się rozpadać Tak z perspektywy czasu kupiłabym piaskownię tutaj https://odplywy24.pl/piaskownice/ Bo maja na stronie porz±dniejsze.
|
|