| |
Oczko wodne - forum Forum miłośników oczek wodnych. |
 |
Ryby w oczku wodnym - Zakup KOI
sebi - 2014-04-08, 06:49 Temat postu: Zakup KOI Jakie pewne miejsce możecie zaproponować do zakupu KOI. Czy Firma Badis z Warszawy może być dobrym miejscem?
ropi - 2014-04-08, 07:22
Jest kilka stron w necie gdzie można looknąć.O tej warszawskiej firmie nic nie wiem.
Bartosz_n - 2014-04-08, 08:48
Ja mogę polecić Badisa . Żaden Kojak od nich mi nie padł , spory wybór i niskie ceny
Zac - 2014-04-08, 10:35
karpiekoi.eu z Rzeszowa,zdrowe koi jap. mogę polecić.
ropi - 2014-04-08, 19:07
| Bartosz_n napisał/a: | Ja mogę polecić Badisa . Żaden Kojak od nich mi nie padł , spory wybór i niskie ceny |
Będę w Warszawie w końcu maja. Czy u nich można kupić wybraną rybę? Jak to tam technicznie wygląda.
Może ktoś coś bliżej napisze ? Z wybrzeża do Rzeszowa mam troszeczku dalej niż do warszawskiego ZOO bo chyba tam się mieszczą ...?
Bartosz_n - 2014-04-08, 22:01
Tak mają siedzibę przy ZOO , wejście od strony ronda .
Jeśli chcesz kupić duże ryby to wskazujesz palcem i je dostajesz
Co do małych kojaków ... są pomieszane w jednym zbiorniku więc ciężko będzie złapać wybrany egzemplarz .
Ja zawsze chce by złapali mi powiedzmy 6 Kohaku i wtedy wybieram tego najlepszego .
Wybór spory , wielkość ryb zróżnicowana , cen obecnych niestety nie znam bo jeszcze w tym roku u nich nie byłem .
Jak coś to mam chyba parę fotek w galerii maluchów kupionych właśnie w Badisie .
kola - 2014-04-13, 02:18
Polecam koi z Rzeszowa o Michała super ryby
ropi - 2014-04-15, 20:04
| kola napisał/a: | Polecam koi z Rzeszowa o Michała super ryby |
Mam 4 wspaniałe
|
|