| |
Oczko wodne - forum Forum miłośników oczek wodnych. |
 |
Oczko wodne z folii. - Włóknina Hydrotex
Kr4x - 2006-07-27, 13:08 Temat postu: Włóknina Hydrotex Co myślicie aby pod folie podlożycz tą włuknine? Lepsze to od wełny mineralnej ?
Pawel Woynowski - 2006-07-27, 17:33 Temat postu: Re: Włóknina Hydrotex
| Kr4x napisał/a: | | Co myślicie aby pod folie podlożycz tą włuknine? Lepsze to od wełny mineralnej ? |
A co, masz dobrą metę na ten towar. Wsztstko można pakować pod folię, co tylko odizoluje ją od gruntu macierzystego, ale musi być trwałe na warunki środowiskowe, wilgoć (żeby nie butwaiło), temperatura (żeby w mrozy się nie kruszyło) i w miarę mocne (aby ni dopuścić do uszkodzenia foli przez ostre np. kamieni w gruncie).
ProXimo - 2006-07-27, 17:36
Ja mam podłożona włóknine pod folia. Mam nadzeje ze sie sprawdzi
Kr4x - 2006-07-27, 19:08
Wszyscy mówią że wełna mineralna jest PODOBNO dobra pod folię.
Pawel Woynowski - 2006-07-27, 19:40
| Kr4x napisał/a: | | Wszyscy mówią że wełna mineralna jest PODOBNO dobra pod folię. |
Zerknij dwa posty wyżej, piszę tam coś na ten temat.
Olavii - 2012-10-10, 20:06
| ProXimo napisał/a: | Ja mam podłożona włóknine pod folia. Mam nadzeje ze sie sprawdzi |
no ja wlasnie się przymierzam (tylko niech mi nikt proszę nie pisze ze to nie ta pora roku;) ) cos gdzies kiedyś słyszałam, zaczęłam przeszukiwać neta i trafilam tutaj: http://www.wlokninyprzemy...eowlokniny.html cos ktoś wie o tych włókninach? wygląda toto rozsądnie ale… no wolałabym nie wtopić kasy...
|
|