| |
Oczko wodne - forum Forum miłośników oczek wodnych. |
 |
Galeria zdjęć oczek wodnych - oczko kacpra03
kacper03 - 2011-04-25, 20:37 Temat postu: oczko kacpra03 witam wszystkich jestem tu nowy. Moje oczko ma powstać w połowie maja. Oczko będzie małe około 1000l zależy mi bardziej na roślinkach niż na rybkach ale parę rybek nie zaszkodzi. Zastawaniem się czy kupić folie PCV czy budowlankę na początek. Jak widać nie mam pojęcia o oczku ale po to doszyłem do waszego forum, po to aby się dowiedzieć info od specjalistów. Jak widać mam tylko 7lat ale chce miedz własne oczko wodne mój brat shiftman jest już parę miesięcy na forum i od tego czasu zacząłem się interesować oczkiem wodnym.
Vanka - 2011-04-25, 20:46
Jak na 7dmio latka piszesz bardzo rezolutnie - chyba Ci ktoś w tym pomaga , budowlankę sobie odpuść, lepiej od razu specjalną do oczek wodnych.
kacper03 - 2011-04-25, 20:47
tak to ja stoję koło brata pisze shiftman tez myślałem o PCV
ILUSION - 2011-04-25, 21:53
| Vanka napisał/a: | | budowlankę sobie odpuść, lepiej od razu specjalną do oczek wodnych. |
Potwierdzam, budowlankę sobie odpuść nawet na początek - to nie ma sensu, a przyniesie tylko dużo problemów
shiftman - 2011-07-17, 22:39
spoko
oczko powstanie dopiero w 2012
melek - 2011-07-18, 14:09
Obyś do euro zdążył.
aquarius - 2011-07-18, 14:49
Nie martw się i tak pewnie będzie pierwszy - przed stadionami oraz autostradami
olean - 2011-07-20, 14:08
| ILUSION napisał/a: | | Vanka napisał/a: | | budowlankę sobie odpuść, lepiej od razu specjalną do oczek wodnych. |
Potwierdzam, budowlankę sobie odpuść nawet na początek - to nie ma sensu, a przyniesie tylko dużo problemów |
Ja równierz potwierdzam za radą mojego taty kupiłem bo tańsza, pierwasza pękła po nie całym miesiącu na to położyłem drugą (tez budowlankę) czyli za ta cene spokojnie bym kupił specjalną do oczeka na dodatek ta pewnie wytrzyma jeszcze jeden sezon i bede mial dużo pracy z jej wymianą więc jak jest możliwoś to posłuchaj bardziej doświadczonych i kup odpowiednią do oczek
shiftman - 2012-01-20, 22:36
na wiosne bedzie miał brat urodziny wiec za kase kupuje folie i pompkea filtr robimy z skrzynki na ryby bedzie miało prostokatny wykop myslimy nad długosc 3,50 szerokosc 30 a głebokosc w najgłebszym 1,20 a i 3 pułki na róznych głebokosciał zdjecia zaniedługo damy
|
|