| |
Oczko wodne - forum Forum miłośników oczek wodnych. |
 |
Galeria zdjęć oczek wodnych - oczko Weli
Wela - 2008-06-04, 13:40 Temat postu: oczko Weli Witam.
Jestem pod wrazeniem wszystkich oczek. Moje nie jest b. duze.
Ma wymiary bardzo zawile .(6/6metrow.)Jest też kładka z drewna.
Zbudowane z folii.Ma juz 9lat.Sama je kopałam bo nikt w rodzinie nie wierzył ,że sie uda. Podchodzili bardzo sceptycznie do tematu. Teraz nie wyobrazamy sobie ogrodu bez rybek.Mam 14 szt.Karasie i 2 koie.
A teraz spróbuje wsadzic zdjecie na forum. Nie wiem czy sie uda?
Pozdrawiam
melek - 2008-06-04, 13:43
Bardzo ładnie wpompowane w otoczenie, jest dużo roślin W jakim mieście mieszkasz?
zoja000 - 2008-06-04, 13:48 Temat postu: super Masz ładne oczko ładnie komponuje sie z reszta
Wela - 2008-06-04, 13:52 Temat postu: oczko Weli a to strona oczka z kładką
Wela - 2008-06-04, 13:55
| Melek napisał/a: | Bardzo ładnie wpompowane w otoczenie, jest dużo roślin W jakim mieście mieszkasz? |
Tez mieszkam w Wielkopolsce. Oczko jest na działce pod Poznaniem.
castleman - 2008-06-04, 15:12
Witam serdecznie kolejną WielkąPolskę
Eleganckie oczko, podoba mi się.
Przez 9 lat nieźle wyrosły Ci lilie.
Kiedy moje takie będą
Dużo roślin i woda jest czyściutka
Wela - 2008-06-05, 09:36
Dzięki, dzięki,
Czytam wszystkie tamaty i zazdroszcze wam przychówku. Ja niestety przez te 9 lat dochowałam sie 2/3 rybek.Rybki trą sie ,są przecinki a potem zjedzone. Próbowałam wsadzac gałęzie jałowca(Tu przeczytałam),odzielic częśc oczka. Nic nie dało.
Któregos roku nawet odłowiłam część maluchów.I nic z tego. Moze mam za mało roślin pod wodą?Choc moja lilia biała co roku jest większa . Rożowa jeszcze maaała.
I w tym roku juz jest ta sama sytuacja........
maruder - 2008-06-05, 12:00
| Wela napisał/a: | | Ja niestety przez te 9 lat dochowałam sie 2/3 rybek.Rybki trą sie ,są przecinki a potem zjedzone |
Ja bym sie niczego złego w tym nie dopatrywał. Dla mnie to po prostu wzorcowa równowaga biologiczna
AurorA - 2008-06-07, 00:01
Mi oczko także sie podoba.
Wela - 2008-06-13, 15:03
Wreszcie mam nowe zdjecia.
A tak kibicowaliśmu !!!!!!W sobote dostałam w prezencie nowe rybki. Malutkiej orfy niestety od soboty nie widze. Dostałam 20cm karasie. Boje sie że moje oczko jest dla nich za małe. I jeszcze dołączyły do stadka 2 karasie ..takie pstre. nie wiem jak sie nazywają.
Na zdje ciach widac tez moje 2 letnie koie.Są bardzo oswojone i jak rano karmie to dają sie poglaskać.
Pozdrawiam....
Wela - 2008-06-13, 15:07
i jeszcze to zdjecie.To jedna kaskadka. Druga jest na drugim końcu.
|
|